FRIDFULLT

Vilken lycka att få jaga på så gott som orörda marker, Natur Reservat, där det omöjligt kan ske någon avverkning.kryssmarkningAtt gå förbi denna kryssmärkningen gör mig en anings ödmjuk, då jag vet att de som har satt upp den, ej längre finns hos oss mera …

Sen känns det helt rätt att jaga på väglöst land!vaglostlandTorsdag kväll, gick Eiko och jag ensam upp på fjället.skuggaVi hade underbart väder och inte för varmt.

Vi var även förbi Wiggos grav….

Anledningen att Eiko och jag gick upp på eftermiddagen, dagen innan jaktdagen, var för att komma rätt i vind, då jag skulle gå med hund, på fredagen.

Väl framme vid kojan, hade det börjat skymma.masakujaeldDet blev till att göra upp en eld och hämta vatten i kallkällan.

Jag njöt av ensamheten och att få slippa snarkande jaktkamrater.

Klockan halv nio somnade jag och vaknade inte förrän halv sju!

Gud så skönt!

Sen var det dags!

Termometern visade minus och solen var på väg upp….

soluppgangDet var så vackert nedanför kojan, så jag sprang ned i långkalsonger för att ta denna bild. Jakt är inte bara att döda och fylla frysen!

Jakt är fridfullt och vackert….

Det frusna landskapet och en ivrig jakthund gör hjärtat glad!

Att se en hund jobba och vilja göra allt för att föraren ska bli glad, är en njutning bara det!eiko-rullarJag brukar alltid gnugga in Eiko med mossa innan jag släpper honom, men han är duktig på att gnugga in sig själv också!

Han låter som en gris då han rullar sig!

Detta är något han alltid gör innan han tittar på mig…eiko..och sen försvinner.

Eiko fick tag i en oxe som skenade förbi en postare.

Eiko hängde på och höll i.

Fler djur fanns ju såklart på samma stället där han fick upp oxen, som resulterade i att min jaktkamrat Erik, fick skjuta en ”sprättälg”.erik-o-terriGrattis Erik!!!!

Sen gjorde jag ett tappert försök att ta ur oxen hans, men den låg så eländigt till, så jag fick till slut be om hjälp från övriga jaktkamrater!urtagningFint väder var det till en början, men sen hade vi tjock dimma!dimmaVäl hemma igen, fick jag agera bordellmamma igen, då Thai fick besök från Finland, fina Hisuu.hisuu-och-thai-parningHa nu en fortsatt fin helg!

Annonser

12 reaktioner på ”FRIDFULLT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s