VILA IFRED EIKO…

Det är med stor sorg jag gör detta inlägg. Det finns inga ord för hur ledsen jag är. Jag vet inte vad jag ska skriva….

Går bara som zombie här hemma och gråter och gråter. Jag är så oerhört ledsen. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Eiko hittades i Långseleån igår, drunknad. Jag kommer att sakna honom oerhört. Snällare hund än han fanns inte. Jag vill ha tillbaka han!

Jag skulle aldrig ha släppt han.

Han blev fyra år.

40 reaktioner till “VILA IFRED EIKO…

  1. Vi blev så ledsna när vi fick höra vad som hänt… Han som var så snäll och fin. Ni finns i våra tankar. Styrkekramar ❤❤

    Gilla

  2. Åh nej! Hemskt! Känner hur tårarna stiger i ögonen när jag läser vad du skrivit. Tänker på er – och skickar tröstkramar virituellt!

    Gilla

  3. Beklagar, så hemskt att få uppleva detta 😦
    Att mista sin familjemedlem och jaktkompis så är inget man vill någon ska få uppleva.

    Känner själv hur tårarna kommer, som hundägare själv så känns det.

    Ta dig tid att sörja är enda råd jag kan ge.

    Gilla

  4. Jag beklagar sorgen. Att mista en familjemedlem är det värsta som finns. Han hade ett fint liv men alltför kort. Sköt om er.

    Gilla

  5. Men så hemskt, din fine duktige Eiko, kan inte med ord beskriva hur oerhört ledsen jag blev, när jag fick veta vad som hänt, jag lider med dig .Kram.

    Gilla

  6. Å nej så hemskt. Känner så med dig och gråter när jag läser detta. Miste ju min finaste Svante när han var 4 år så jag vet vilken mardröm detta är. Kram.

    Gilla

  7. Så oerhört tråkigt! Beklagar sorgen! Han fick leva ett väldigt fint liv med er som fler hundar borde få uppleva, tyvärr blev det alldeles för kort..

    Gilla

  8. Beklagar förlusten av en fin vän! Anklaga inte dig själv för de olyckliga omständigheterna! Han hade ett fint liv, trots att det blev för kort.. Nu jagar han runt bland molnen i hundhimlen, utan ett enda bekymmer. ❤

    En av de unghundarna som vi tog till oss extra mycket till när hon varit hos oss för lite beteenderehabilitering med våra hundar avled plötsligt i veckan, förgiftad av "jordbakterien" Botulism. Så, allt känns väldigt konstigt och orättvist här också.
    Kram från Victoria Q, redaktör för vår hundblogg.

    Gilla

    1. Tack för kommentaren 💕 Beklagar Eran sorg 😢 Ja, man vet aldrig vad den bästa jaktkompisen kan råka ut för. Jag har väl smått börjat återhämta mig, men jag blir påminnd då och då…tungt. Kram 💓

      Gilla

Lämna en kommentar